fredag den 28. august 2009

Kabeltrækkeren


Vores søn mente ikke, at der var ordentlig forbindelse fra det trådløse netværk. Og så trak han en ledning, en grøn ledning, tværs gennem mine rum på første sal, kravlede ud af et vindue i taget, over tagrygningen, og ned på den anden side, for at få kablet ind gennem sit eget vindue i stueplan. Og for at imødekomme moderens sure opstød mht farvevalg, spraymalede han hastigt den del af kablet, som nu ligger enten fastsømmet i gulvet, eller som hænger ned under dørkarme og gennem loftslemme. Han burde ha været en smule mere grundig med spraymalingen....
Er det nu man roser ham for hans initiativrigdom...??

onsdag den 26. august 2009

Sørens Supermands Underhylere

og en anden lille børnebilledbog med titlen "Der, hvor sneen falder" ligger her ved siden af mig.
Det er engelske børnebøger, som jeg oversatte engang i vinter. Nu ligger de hér, på mit bord, i oversat, indbundet og fin tilstand som rigtige bøger, man kan købe i boghandlen.
Det er underligt at vide, at man er medvirkende.
Det er ikke mine bøger, og så dog - lidt alligevel - jeg har lavet oversættelserne.
Og de er på vers! ( Gu´død´ma´)...

tirsdag den 25. august 2009

Høstvafler

Jeg har lagt dej til høstvaflerne. Den står og skammer sig lidt endnu, inden jeg pisker æggehviderne stive, og vender dem i, umiddelbart inden høstfolkene kommer ind....
Bedstefar kommer med 5 l øl, i dagens anledning. I en enkelt dåse.
Det er en god dag.

mandag den 24. august 2009

Enden er nær

Der er nedtælling, og nedtællingen foregår i ha under 100, måske endda under 50, og det svarer til to gode dage, og denne dag er godt begyndt, for solen skinner og varmen har allerede indfundet sig, det til trods, at vi skriver den 24. august, og at der kun er 4 måneder til JULEAFTEN!!! Og at det er 2 måneder siden det var midsommer.

Jeg arbejder lidt på min bog, min roman i dag. Og selvom der skal høstes, og det er en glædelig begivenhed, som jeg bør værdsætte højt, så glæder jeg mig over, at enden er nær. Det glæder jeg mig over, lissom jeg glæder mig over, at figurerne i min roman ikke er ved vejs ende endnu, men kun lige begyndt.