lørdag den 24. november 2012

Søren Spætte

I dag er det klart og smukt udenfor. Bidende smukt.
Og Søren Spætte er sulten. Han er fotograferet gennem køkkenvinduet - det er ganske fantastisk at have sådan en udsigt, synes jeg!

Det er Søren - man skelner hun fra han på den røde plet i nakken...

onsdag den 21. november 2012

Rent Liv i Skive

I morgen er der børn og unge konference i Rent Liv i Skive -regi. Jeg er blevet inviteret til at være med. Jeg skal være den professionelle, som giver de unge indspark, opspil, modspil så de kan prøve deres egne Fjordlands Fortællinger af... Det glæder jeg mig til.
Lige nu ved jeg ikke om det er 10 eller hundrede, jeg skal være moderator/aktivator for. Men jeg ved, at jeg ikke er den eneste udefrakommende ressourceperson.
Der kommer meget kompetente folk:
Erik Peitersen
Nikolaj (Kok) Kirk
Gitte Wad Thybo
+ to Ramasjang-redaktører: Fredrik og Rasmus

Ja, og så mig.

mandag den 19. november 2012

Jordbærøvelsen

I går holdt Jyllands Forfattere deres halvårsmøde på Hald Hovedgård.
Det var en dejlig dag, med inspiration om SkriveFlow af hidkaldte Bo Skjoldborg, som i tre timer guidede os rundt mellem frustrationer, blokeringer og forløsninger - jeg havde både noget at tænke over og et par redskaber med mig hjem. Dejligt.
Og da jeg så tænker, at jeg vil skrive lidt om skriveflowagtige øvelser - går jeg i stå, fuldstændigt, fordi det billede der popper op på min rulletekstbillederammeskærm... er et fra i foråret - et billede, jeg tror, jeg kaldte "Får får ikke får får får lam", da jeg skrev om det sidst...
"Og nu laver vi jordbærøvelsen", sagde Bo Skjoldborg, og så skulle vi skrive i 5 minutter, alt om jordbær vi kom i tanke om, associationer osv...
"I kan også vælge at det er en kartoffel, bare det er noget ufarligt"...
Hmmm. Måske skal jeg udvide begrebet:
"Og nu laver vi fåre-øvelsen":
Lam, 4. april 2012