mandag den 19. oktober 2009

Predikestolen


I ferien nåede vi en tur til faster Fifi i Stavanger. Vi drog til fjells i det smukkeste solskin set længe! Predikestolen, et af verdens vidundere - 3,8 km op og lige så langt ned igen. En tur på 3-4 timer. Fantastisk udsigt ud over Lysefjorden, og 604 m lodret ned.
På det øverste billede er jeg, liggende, ved at fotografere udvekslingsstudenten og de dinglende ben ud over kanten - på det nederste billede står Line liiige på hænder - men først efter at jeg havde råbt af hende, om at holde sig langt væk fra kanten....

2 kommentarer:

d sagde ...

Jeg har været på den egn der flere gange, men aldrig været oppe på Predikestolen. Jeg lider en lille bitte smule af skræk for de der frie fald i fjeldet, engang ved Vøringfoss lænede en nær pårørende af mig sig via en tynd birk ud over afgrunden, og jeg får det stadig sært i maven, når jeg mindes det. Flyvemaskiner gør mig til sammenligning ingenting. 10.000 fod er abstrakt langt. 600 meter lodret ned er underligt håndgribeligt: Skriiiiiiiiiiiig - splat. Men hvor er der smukt.

mjø ;o) sagde ...

Predikestolen er garanteret et besøg værd - i flot, flot solskin helt eminent, faktisk. Jeg er nu heller ikke så glad for højder, men det smukke - dét gider jeg godt!