torsdag den 25. oktober 2007

USA

Alting er STORT i USA. ALT. Bilerne, burgerne, højhusene, hotellerne, vejene, vennerne og selv kørestolene i lufthavnene er dobbelt så brede, som dem herhjemme.
Sisko skulle være værd at se. Nuancerne er mange i så stort et land, og jeg har kun set det bedste. Grand Canyon er imponerende. Las Vegas ditto. San Francisco smuk og multifarvet. Cupertino tilbyder gule Hummer-køretøjer til 150.000 kr.
Og det er snart Halloween - så vi har fået græskartærte på ægte amerikansk! Og set lig kravle op af græsplæner, og skelletter hænge i træerne, og græskar så store som badebolde er ikke et særsyn.

7 kommentarer:

valby sagde ...

Valby sagde: VELKOMMEN HJEM!!

mjø ;o) sagde ...

Tusind tak for det - det er skønt at være dét! Så nu kører jeg til Toftlund, Sønderjylland, og holder et foredrag i aften, og så ser jeg mit hjem over midnat engang. Så har de forhåbentligt hængt noget vasketøj op, mine kjære, og fodret hund og kat! Hunden var GLAD for at se os, og jeg var MEGET glad for at se hende!

Kenn sagde ...

Man er bare så trendy, og forud for sin tid, når man allerede i år har besøgt Palm Springs :-)

mjø ;o) sagde ...

Hej Kenn! Har du været i Palm Springs???

Kenn sagde ...

Nej, vi må været kørt syd om på vores tur - way back in '92. Men det forlyder, at I vist var dér forbi for nylig, så det var såmænd bare derfor jeg ville vise dig artiklen, som jeg linkede til (da du selvfølgelig klikkede på "trendy").

mjø ;o) sagde ...

øhhh, det gør jeg så engang i formiddag -

mjø ;o) sagde ...

ØV, da også - vores hotel, Vagabond Inn, havde godt nok pool, men vi så ingen nudister!! Det havde ellers været morsomt, hvis vi var havnet sådan et sted, uden at vide det!