søndag den 17. februar 2008

Jeg skal have mig en hjemmeside!

Det sir min pc-mand.
Så nu skal jeg tage stilling til farve, former og indhold på en endnu fiktiv internetside.
Det er ikke let.
Skal man vælge tivoli og signal farver?
Skal man vælge det sikre sort/hvide look?
Skal man vælge det lidt kedelige duschede blå-lilla, blå-grønne, grå-brune, grå-blå?
Det er ikke let.
Men jeg skal finde ud af det i løbet af den kommende uge.
Måske er jeg heldig og har min helt egen hjemmeside mandag 8 dage?
Ha, ha - det blir sjovt!

8 kommentarer:

Bondekonen fra Sjælland sagde ...

Hej Marianne. Selvfølgelilg skal du have din egen hjemmeside!!! Jeg har fulgt dig i rigtig mange år... læst dine sider i avisen... grint og grædt med dig. Sommetider var det som om du skrev det der var inde i mit hoved. Det har betydet utroligt meget for mig at kunne læse om dine oplevelser som by bondekone!! Endelig en som forstod. Har desværre ikke fået avisen i de sidste par år... så ved slet ikke om du skriver der mere. Men glad blev jeg da jeg endelig fandt dig her på nettet. Har læst og læst for at blive opdateret (er gået glip af meget) Men nu har jeg fundet dig.. og vil følge dig i tykt og tynd igen... Tusind tak for det... glæder mig til din hjemmeside!!

d sagde ...

Fantastisk mail :)

Vil også glæde mig til din hjemmeside, Mjø. VI er i samme båd der. Jeg skal også have en nyt design har jeg lige opdaget, så jeg skal tage stilling til nøjagtigt de samme ting. suk. Men det er jo nødvendigt i disse tider.

mjø ;o) sagde ...

Kære Sjællandske Bondekone!
Det var godt, du fandt mig! Tusind tak for de søde ord, det varmer helt vildt meget!!
Ja, det skal blive sjovt/spændende at få lavet en hjemmeside som man selv kan opdatere på - udover bloggen, som selvfølgelig bliver et link. Jeg skriver stadig klummer i landbrugsavisen - og blogger på www.landbrugsavisen.dk under debat, mariannes blog, så der kan du også finde mig...
Og D, dit design er fedt som det er, du skal bare have det gjort lidt mere "levende" - altså - du skal opdatere og sådan.... Det skal vi lære begge to!

d sagde ...

- min hjemmeside er en lagerhal, forladt og øde. Forsiden er da pæn at gå ind på, men hvad betyder pæn, når indholdet er koldt, tomt og rungende. Der skal være liv derinde. Det skal være godt at komme derind. Folk skal føle sig velkomne, ikke strittet væk og 'holdt udenfor' af et koldt forfatterkvindemenneske.

Bondekonen fra Sjælland sagde ...

Hej igen Marianne. Jeg ved du har været på Island og ride. Er der nogen steder jeg kan læse om det???? Og kommer du aldrig til sjælland og holder foredrag??

mjø ;o) sagde ...

Nja... jeg skrev vist ikke ret meget om Island i Landbrugsavisen. Jeg har vist ikke skrevet ret meget om Island i det hele taget... Jeg har været der to gange! Red 4 dage første gang, i 2003, og 6 dage anden gang i 2005. I 2007 var Bondemanden og Lærke afsted!
Det er svært at beskrive - det er noget man bærer i sit hjerte resten af livet, det skal opleves!

Bondekonen fra Sjælland sagde ...

Ja det kan jeg godt forstå. Det står som et stort ønske for mig, at komme til Island at ride. Søgte bare lidt praktiske oplysninger... gode ideer og råd. Men man kan jo finde meget på nettet... så må lige søge lidt!! :-)

mjø ;o) sagde ...

Vi rejste med Ìshestar. Det er halv-dyrt, men det fungerer! Jeg har ikke andre erfaringer at trække på, men jeg véd, at nogle danske islænderfolk arrangerer ture derop, selv, via islandske forbindelser hér i landet... der er nogen der reklamerer for ture til Island på www.joras.dk - prøv evt. også dér. www.ishestar.is har engelsk og dansk udgave...