torsdag den 7. februar 2008

Torsdag morgen

Og solen skinnede så det var en fryd for alle sanser, og Guderne skal vide, at vi har brug for alle sanser, og brug for at vække dem indimellem, og særligt nu i februar, der selvom solen skinner, lader os henligge i dvale det meste af tiden.
Jeg kan faktisk godt lige tanken om, at man går i hi om vinteren - ligesom pindsvin, flagermus og bjørne.
Det tror jeg vi kunne lære lidt af, vi mennesker.
Det moderne stressede menneske kunne ihvertfald godt!
Det synes at være en helt almindelig sygdom, på højde med influenza, at have stress, og gå i vinterdepression.
Gå lidt i hi, i stedet for.
Nyd solen, når den er her, og gå så ellers lidt i hi.
Jeg tror, det er sundt!

5 kommentarer:

fanø sagde ...

Det er godt at vende sig indad engang imellem. Det skal til, og man kan ikke 'tage tid' på alting, hvilket moderne mennesker er slemme til. "All good things come to those who wait."

mjø ;o) sagde ...

Moderne mennesker mangler altid tid! Har du lagt mærke til det?
Jeg har ikke tid til det, siger de, og jeg tror, det passer! Tiden kommer den dag man giver sig lov til at have god tid, og god tid til at gå lidt i hi om vinteren og blive blege - så er der lagt bund til et frodigt forår, en givende sommer og en rig høst!

fanø sagde ...

Den der med at være bleg går jeg som rødhåret rigtig meget ind for.

'Sjælens tid' - eller sindets tid - er langsommere end hovedets. Også derfor er det fint at trække stikket lidt ud. Stikket skal bare ikke blive ved med at være trukket ud jo. På et eller andet tidspunkt skal stikke i igen, jo! :)

mjø ;o) sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
mjø ;o) sagde ...

Stikket skal selvfølgelig i igen. Men det behøver ikke være hver og hveranden time. Man har sommetider bruge for lidt længere "udtrukket tid". Og det kan godt medføre en vis bleghed. Så skal man ud i solen igen, langsomt, langsomt, for at undgå skader, men man skal huske at man godt må blive helt bleg, inden man begynder at fylde op igen! Både på farve og sjæl!