torsdag den 20. marts 2008

Cirkusbørn i sneen!


Det er forunderligt med internet, og børn der kan finde ud af at bruge det!
Alle tre unger er på skiferie i Björli i Norgesland - for at tjene til føden er de nødt til at optræde, og på billedet ses Line og Lærke med Cecilie i spagat!
Jeg har lige fået en flok billeder hjem via hotmail - det er da forunderligt!

6 kommentarer:

d sagde ...

Nu forstår jeg lige pludselig, hvorfor folk tror, at dine piger er tvillinger. Kønne piger :)

Står de på ski i det der tøj også?

mjø selv sagde ...

Ja, de ligner hinanden, når man ikke kender dem! Og når Lærke glatter sine krøller ud, bliver det endnu mere udpræget! De ER både kønne og skønne - og det må jeg godt sige, selvom jeg er deres mor! Jeg savner dem - og deres bror!
Og nej, jeg tror ikke de står på ski i cirkustøjet, men de har været ude i sneen i det tøj, det er jeg sikker på!!

d sagde ...

Bjørli er skisme da langt oppe i landet! Det er da godt du har dem af sted sammen, så holder de styr på hinanden, de der søskende. Sådan plejer det at være.

mjø ;o) sagde ...

Ja, det meget meget langt oppe... suk...
Men de kommer alle sammen hjem på søndag, og så er de trætte! Og så skal der vaskes, og de har helt sikkert holdt styr på hinanden, eller også har de voksne de følges med holdt styr på dem. Det håber jeg!

Anonym sagde ...

Hej mor <3
vi har det fint her oppe! ..
ja det er skønt at bo på hotel med internet! (: line er frisk igen, eller sådan næsten, vi er meget forkølet mig & line, men det går nok. Line er blevet super på ski, jeg står på snowboard, og falder næsten ikke mere, men gud hvor er det svært. Jeppe jaah det køre bare for ham! Lars & anne på ski er et syn for guder! kæft hvor ser det dumt ud! jeg savner dig rigtig meget & os far. Vi har lige spist påske middag alle sammen hos asbjørn, og nu er jeg på vej ud på line's ski, line & jeppe bygger huler i sneen sammen med de andre unger. Vi vil meget gerne have at der står påske middag klar når vi kommer hjem, og sisse er kommet til at sige at når vi kommer hjem til Marianne så har påske haren været der med påske æg, så du må hellere sætte en masse ting op uden for! :D <3

Knus lærke <3

MOR sagde ...

Hvor mange æg lægger en Påskehare? Og hvordan gør den det!? Og hvor??
Jeg har aldrig fået et æg fra en Påskehare - æg kommer fra høns, så vidt jeg er orienteret...
Hvad er det lige for ting, du synes, jeg skal sætte op udenfor?