tirsdag den 8. juli 2008

Smukt!

Der er altid en særlig stemning ved fjorden, når solen er gået ned. Hér går Lettir lidt væk fra flokken af ialt 12 heste, helt ude ved fjorden.
I går var de alle sammen ude af indhegningen. Stort drama!
Ej, ikke helt, jeg skal bare kalde, og rasle med en brødpose, så kommer de løbende!
I går var det kun gamle Py, der ikke kom. Hun havde andre ting at tænke på. Hendes føl, vores dejlige lille Òsk, var kommet på den forkerte side af naboens kreaturhegn, og det slog hårdt, så hun turde ikke rende under igen. Py stod, og havde stået længe, og kaldt på hende, men vi måtte altså hjælpe. Det gjorde vi, og med slukket el-hegn, og mange fagter, lykkedes det at forene mor og datter igen... Òsk kommer nok ikke frivilligt hen til os foreløbigt... hun var skræmt fra vid og sans. Grimme, grimme mennesker....

2 kommentarer:

d sagde ...

Åh Limfjord. Har lige været et par dage i sommerhus ved Harboøre og gik lange ture ved fjorden og havet for at komme ned i gear efter en uge som lærer på Rødding Højskole. Du og dine heste er heldige, at I har fjorden hver dag - strøm eller ej. I morgen skal jeg hjem til Valby = nul fjord.

mjø ;o) sagde ...

Hej D. Ja, heldige, det er vi - og derfor er der heller ingen sommerferie til os i år... Bondemandens stab af folk skal holde fri og ferie inden høst, og så er der ikke plads til familiens eventuelle ditto, før vi har høstet! Det er også ligemeget, for vi bor fantastisk - det har du så evig ret i!
Det ældste barn er sendt til Ribe i arbejdslejr, og de to "små" har småjobs herhjemme. Jeppe kører med aviser hver eftermiddag, 41 stk + reklamer og ugeaviser om onsdagen! Joh, joh!