torsdag den 4. december 2008

Nisserier

der er hemmeligheder, små pakker, sange og andre tiltag i disse dage - jeg er fuld af glæde! Familien fra Norge kommer hjem på lynvisit, og igen til Jul, Ribefolket har meldt deres ankomst den 24., og resten kommer vel bare som de plejer??
Jeg synes, det er fedt med julekalendre - Mikkel og Guldkortet, The Julekalender (som burde sendes kl. 21.40) og Nissernes Ø, hvor Lunte er min klare favorit! Kalenderlyset, hyacinterne, nisserne på udvalgte spots, og ikke mindst - det julebag, vi snart skal have i gang...
Og så må vi jo ikke glemme Nissen, der kommer på besøg med adventspakker - gad vide hvad den finder på til 2. søndag i advent....

4 kommentarer:

dorthe sagde ...

Jeg var meget glad for nissens første adventsgave; huen. Den lunede så godt ned om ørepinen, at ørepinen er på vej væk nu. Tak for godbedringadventskalenderen. Jeg tror så småt den hjælper.

mjø ;o) sagde ...

Selvfølgelig hjælper huen - drengebarnet hér i huset har en magen til - han er aldrig syg, faktisk kan han slet ikke huske at han har været syg... så den har hlet klart en effekt. Men han har den også på, det meste af tiden... selv i skole! Og lærerinden har spurgt, om er er noget med ørerne, siden han altid har den på!

dorthe nors sagde ...

Vil du hilse nissen og sige tusind tak for ansigtscremen. (Der må være tale om en hunnisse).

mjø ;o) sagde ...

en NisseJente måske??