onsdag den 21. januar 2009

Koldstart i nr 12

I dag har jeg lavet en koldstart.
Jeg løb formiddagstur ud over Stangheden.
Gennem Troldeslugten, over heden, ned til Gelbro og med Hærvejen hjem til Hald.
Det hjælper at få hovedet luftet igennem, når man ikke er helt sikker på retningen...


Den fine lille vandstær findes i mølledammen bag Niels Bugges Kro. Jeg har set den flere gange.

7 kommentarer:

dorthe n sagde ...

Der havde vi den: Dollerup Gelbro - og så ind gennem skoven til der hvor køerne går med klokker om halsen og videre bagom op til Dollerup Kirke. Håber du fandt retningen undervejs.

mjø ;o) sagde ...

Retningen kommer til mig undervejs, i morges var der kun slinger i valsen en kort stund. Nu er vi på skinner igen, mig og historien, og vi følges ad...

Jeg har ikke været ved Dollerup Kirke eller set køer med klokker om halsen, men jeg har set de geder og får som går ude på heden, og jeg har set rådyr i skoven. Og Vandstæren ved Mølledammen bag Niels Bugges Kro.

d sagde ...

Vandstær ... sikker på du ikke mener isfuglen?

mjø ;o) sagde ...

Jeps, den ligner en stær. Den er samme størrelse. Og den hopper rundt i og under vandet. Der var to. Jeg så dem selv.

d sagde ...

Isfuglen ved Niels Bugges Kro er berømt. Men du ser vandstæren i stedet. Det kan jeg egentlig godt lide dig for.

marianne sagde ...

ja, jeg har jo ikke set isfuglen ... men vandstæren er også lidt berømt! Den er sjælden i Danmark og ornitologer er vilde med at fotografere den - de stimler sammen og gennemfotograferer og kigger med deres kikkerter, og der løber sms-ild når de ser sjældne sager...og det er ganske vist!

marianne sagde ...

Der er sket noget megamærkeligt i dag - jeg har oprettet en gmail, for at kunne styre mit liv fra Hald. Så lang så godt .... men nu kan jeg ikke styre min blog længere for jeg har, uden jeg har opdaget det, bevæget mig ind i noget, som kræver at man kan huske alle sine koder og alle sine tidligere passwords. Det kan jeg også, men jeg hedder ikke mjø længere - jeg hedder marianne. Det er meget meget mystisk! Måske er der spøgelser på Hald after all...