mandag den 27. juli 2009

Folketælling

For første gang siden sommerferien startede har jeg nu mine egne tre unger i huset. Plus det løse. Men mine unger er her! Line kom hjem i nat, en times tid inden storesøsteren skulle afsted på arbejde, og mindst et par timer inden Jeppe fandt vej til sine sovegemakker.
Line er hjemme for en kort bemærkning.
Cirkus Summarum flytter til Århus, og de har lige 2½ døgn under hjemlig dyne, inden de skal afsted til Århus, onsdag formiddag.
Tilgengæld gør Lærke og jeg turen til Kbh i dag!
(Det skal ikke hedde sig)
Den amerikanske Ambassade skal SE og RØRE ved visumansøgere, inden der sættes et stempel i passet, og man kan få lov at indrejse som andet end almindelig turist. Det virker gammeldaws. Og det fjerner morskaben ved at komme til København, når man skal stille på Ambassaden kl 8.45. tirsdag morgen...

3 kommentarer:

d sagde ...

Jeg havde givet kaffen, hvis ikke det var, fordi jeg allerede er booket i morgen eftermiddag, men jeg giver en kop kaffe til store Bogdag(læs vin)i stedet for.

mjø ;o) sagde ...

Ja, vi tog en overnatning i kbh - og derefter fik vi 2½ times ophold på ambassaden, en parkeringsbøde en strøgtur (mega hurtig), og så 4 timers køretur hjemover... kaffen vil jeg meget gerne ha en anden gang!

dorthe n sagde ...

Jeg sad og fik en øl på Kultorvet med min oversætter Martin, som du har mødt, og min amerikanske kollega Tom, så du kunne bare være kommet forbi, det er rare mennesker, og du havde været velkommen. Vi ses på Hald. Til kaffe (og vin).