mandag den 28. september 2009

Minder

Jeg har netop booked en hytte på Hanstholm Camping (- onlinebooking... fantastisk nemt). Vi skal på rideweekend - sammen med 30 andre islandske ryttere og deres skønne heste - og da jeg ikke har nogen billeder af den forestående begivenhed - fandt jeg et billede fra sidste store tur: Islandsfæren i juli. Her sidder jeg - med hue - sammen med Karin og Lotte (forøvrigt fra Hanstholm) i en gammel fårehytte bygget i tørv, efter veloverstået dagsridt. Jeg håber Hanstholmturen blir værd at tage billeder af... sjovt blir det, med sikkerhed!

2 kommentarer:

dorthe n sagde ...

I ser fantastiske ud. Men hvad sagde hestene til, at hende i midten red rundt med et strikket får på brystet? Det blev ikke opfattet som interessekonflikt, eller? Jeg håber, I får en fantastisk dag i det forblæste Hanstholm. Kan forestille mig at området syd for byen med indlandsklitterne og stiv kuling fra vest må være enestående smukt at ride rundt i.

mjø ;o) sagde ...

Jeg glæder mig osse, kan jeg godt love dig - vi har før været ved vestkysten på vores efterårstur - Klitmøller, var det.
Mht Karins får, så er du ikke den eneste, der har oponeret...