fredag den 30. oktober 2009

Hald Hovedgård

Vi er ikke helt enige om, om nødvendige tidslommer skal foregå i eller udenfor husets rammer.
Men nu har jeg fået opholdstilladelse på Hald Hovedgård. Den første uge i januar 2010.
Jeg glæder mig.
Og som Peter Q Rannes skrev til mig: "Du kan jo ligeså godt komme i gang med det samme i det nye år".
Og nu er opgaven - at afslutte det, jeg skrev på, da jeg i januar i år var på Hald-ophold, og - finde ud af, hvad jeg helt nøjagtigt vil bruge den nye tid til.

4 kommentarer:

d sagde ...

Øv, så kommer vi ikke til at lappe over hinanden. Hvilket måske er godt for to ting: Graden af, hvor meget vi får produceret - og rødvinsleveren. Hav et fantastisk nytårsophold. Jeg tager mig af kyndelmisse.

mjø ;o) sagde ...

i det nye år er produktiviteten altid stor, sådan omkring januar- februar - i juni sker der ikke så meget mere, og så tiltager det igen fra august... Sådan er min rytme i hvert fald, uanset hvem der er omkring mig...

d sagde ...

Jeg får lavet mest, når jeg er alene på Hald, må jeg indrømme, selvom det er dejligt at være der, når der er andre, for så får man snakket og mødt kollegaer og lært en masse nyt ad den vej. Men jeg skal have trykket noget tekst af, så derfor Smedehuset i bunden af parken, når alle I andre er rejst. Så er der kun PQR og Gitte og ungerne + hvem der end måtte gemme sig i Kapellet, samt spøgelset i værelse 12, og det er - bortset fra spøgelset - også rigtig hyggeligt. Jeg håber du får et rigtigt godt og produktivt ophold. Hald har betydet meget for mig og gør det stadig. Der er godt at være for en skriver.

mjø ;o) sagde ...

jeg håber jeg skal være i 12´eren, med eller uden spøgelse!