tirsdag den 24. november 2009

24. november

Datoen indikerer, at der sådan set kun er en måned til Jul.
Det kan jeg nu ikke helt finde ud af at forstå. Jo, jeg ser datoen, og der står den 24. november, men der er ingenting ellers der antyder, at Nu er det snart JUL!!!!
Jeg må lave mig en to-do-list - en huskeseddel, så jeg får gang i alle de små projekter i god tid, så vores Juletid blir en hyggelig en af slagsen, og jeg ikke når at få stress og dårlig samvittighed over alt det, jeg ikke når!
Jeg tror, jeg skal starte med noget rengøring.
Senere skriver jeg klejner og vaniliekranse, pebernødder og marcipankonfekt, havregrynskugler og Juleplumkage på listen.
Men det aller aller første er rengøring.
Så er det adventskrans.
(og på lørdag er der Julefrokost med levende musik på Cirkusfabrikken... hep, hep!)

3 kommentarer:

Kenn sagde ...

Mormor'en i Ribe præsterer en julekage, der jævnligt i 6 uger op til jul skal prikkes og stænkes med rom. Den er jeg godt nok spændt på.

Desværre er der ikke meget værdi i så at dele opskrift ud, inden jul i år, men hvis anmeldelserne er gode, kan man nok rekvirere den, så man kan være klar til næste år - fx kontrollere rommens kvalitet jævnligt undervejs :-)

mjø ;o) sagde ...

Denne mors plumkage stænkes ikke med rom - den sjaskes til i likør inden bagningen - og er faktisk lidt børnevenlig... UHM... det lyder jo så mine tænder løber i vand og julens lys tændes i mine øjne ( der ellers kigger ud i regnen og væmmes...)

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.