torsdag den 17. december 2009

Rullepølserne

ligger nu i pres.
To store, i krydderlage saltede, indviklede med hhv rødløg og skalotte + persille, kogte og nu i presserne sat på køl, rullepølser af egen avl. Det glæder vi os til at smage i morgen! Uhmmm...

3 kommentarer:

d sagde ...

Skriv en kogebog, Marianne. Så lige i Politiken i dag, at Bonderøven på DR2, slår seer-rekord. Det er her du skal kaste dig ind i billedet med opskrifter fra egen have. Folk er syge med 'simple living' - og det er ret sjovt, for de fleste mennesker, jeg kender i København, ville overleve cirka en halv time på Frank Erichsens bondegård, skære fingrene af, ikke kunne finde ud af at fyre op, falde ned fra et gitterspær. Men folk elsker at SE det - frem i skoen, Marianne. Skriv en bog med bondemad.

mjø ;o) sagde ...

bondemandens bondemad... det blir ikke vildere!

d sagde ...

Glögg a la Salling.
Rullepølse con Selde.
Og så skal du bare anrette på en halmballe. Så kører det.