mandag den 7. december 2009

Vaskemakinens død

Den har sagt underligt længe - men i morges var det så slemt, at folkene ikke kunne høre hvad de selv sagde, fordi ASKO var ved at dø. De kloge hoveder sagde "leje" & " det er lejet"....
Men den var ikke lejet. Den var købt, godt nok for 7-8 år siden, og med 3-4 maskinfulde pr døgn, så svarer det vel til et liv på omkring 20-30 år. Det er en høj alder, selv for en ASKO.
Så vi måtte til det. Bondemanden rejste sig resolut og ringede til fagmanden, som så ringede tilbage og solgte mig en SAMSUNG-sag, ubeset.
Nu snurrer SAMSUNG lystigt, lydsvagt og med kapacitet på hele 9 kg - så er det vel muligt at reducere til 2-3 maskinfulde pr døgn, og den lever vel cirka 20-30 maskin-år, for det er vel ingen ASKO, går jeg ud fra, selvom Bondemanden hårdnakket påstår, at mærket ingen betydning har... SAMSUNG er grim som et ondt år, fyldt med elektronik, og jeg tvivler på, vi bliver ligeså gode venner, som ASKO og jeg var.
Jeg lader det komme an på en prøve - og i december 2016 skal jeg vel høre det igen... Vaskemaskinens endeligt! Det kan jeg godt vente på....

7 kommentarer:

d sagde ...

Mekaniske ting går altid i stykker samtidigt så hold godt øje med opvaskemaskinen de nærmeste dage. Og støvsugeren.

mjø ;o) sagde ...

Schyyysss - ikke sige grimme ting!
(For to år siden fik vi ny ovn (e) i december)

d sagde ...

(komfuret ... fjernsynet ... dvd-afspilleren ... køleskabet ... computeren)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

En vaskemaskine skal man bare ikke have mak med, den er godt nok uundvaerlig!

mjø ;o) sagde ...

ja, og jeg kan godt sige, uden at rødme, at det er fantastisk at have en stor en!

larke sagde ...

Hahaha ja griner bare ved tagen om far's face da han skulle bestille ny vaskemaskine.. (: .. Ovene er forresten kun et aar gamle? (: .. jeg maa videre i min engelsk time, HAMLET kalder!

- Laerke

mjø ;o) sagde ...

det var absolut ikke kønt, Lærke, deri har du ret...