tirsdag den 23. februar 2010

All stars

Der er mange mange mange farver og prints at vælge imellem, når man gerne vil have et par converse all star, canvas basket støvler til sin søn. Hvis man shopper rundt på converse´s officielle web, kan man designe sine helt egne unikke støvler. Problemet er bare, at der ikke kan bestilles et par unikke støvler overseas...
Man kan bestille et par i de gængse farver.
Man tænker, at det dog er utroligt, at man skal gå via USA, converse-web, for at få et par i den rette størrelse... Drengebarnet skal have str. 46,5 - det svarer til en US size 12.
Det kan ikke opdrives i en almindelig dansk butik i hverken Skive, Århus eller Viborg. Vi har forsøgt. De vil gerne bestille dem hjem til os - men det tager nok 2-3 måneder, siger de pænt til os i butikkerne.
Jeg kan ikke forstå, at min teenagesøn er den eneste med så store fødder. En size 12. Kan det være rigtigt (rimeligt), at jeg skal bestille direkte fra USA, for at drengebarnet kan få de støvler han gerne vil gå i??
Det tager i følge hjemmesiden ca 2 uger før jeg modtager dem.
Det vil jeg gerne vente på.
Direkte importerede...

5 kommentarer:

d sagde ...

Der er en biks i Kbh, hvor man kan købe pænt mange varianter, men det er da sjovere at få dem fra USA - og så i size 12!

mjø ;o) sagde ...

Ja, der er osse et STORT udvalg i samtlige varehuse i Århus... men size 12 - nope...

Kenn sagde ...

Vær ifm. bestillinger direkte fra ikke-EU lande opmærksom på, at tolderne ved lufthavnene er rigtig dygtige. Diverse afgifter, og ikke mindst postfirmaets gebyr for håndtering af samme, kan gøre det til en temmelig dyr fornøjelse.

Man kunne måske med fordel uddelegere opgaven til familiens udsendte og en privat post-pakke.

mjø ;o) sagde ...

er sket...

Anonym sagde ...

Jeg har allerede bestilt den, faeret dem, og jeg har sendt til Danmark her idag, saa skulle der gerne gaa en uges tid inden jeppe kan faa sko paa igen :)

- laerke.