lørdag den 6. marts 2010

Gymnastik

Nogen gange MÅ man bare afsted. I dag var det forårsopvisningen i Breum. Gymnastikhold fra det meste af Salling incl. Fursunds spring og rytme hold. De var så dygtige! Og cirkus fornægter sig ikke... en del af pigerne på spring og rytmeholdet går også til cirkus. Det ses! Strakte ankler, graciøse bevægelser og teknik...
Det sidste hold var DGI Nordvest´s juniorhold. 54 gymnastik-unge - se, der var noget at leve op til! Men de bedste var klart vores egne fra Fursund!
(Hver so synes bedst om sine grise....)

4 kommentarer:

dorthe sagde ...

Det der med soen, der bedst kan lide sine egne grise var der en produktionsmand på forlaget, der sagde til min redaktør, da vi var nede at snakke om at få en lidt dyrere form for papir til omslaget af "Dage". "Ja ja, en so synes jo bedst om sine egne grise", sagde produktionsmanden til redaktøren. Produktionsmanden var fra Thy, og ved hvad der skal lægges i det, men min redaktør er fra Gentofte, så den havde hun aldrig hørt før: "Står du der og kalder mig en so!" sagde hun. Jeg var ved at dø af grin.

mjø ;o) sagde ...

Forviklinger pga sprog, og endda internet i et land, har givet anledning til megen kiv og kævl i verdenshistorien... jeg håber ikke redaktøren fra Gentofte begynder at føre krig mod produktionsmanden fra Thy...

d sagde ...

Nej nej, hun døde også næsten af grin. Jeg har meget lattermild og godmodig redaktør, så ikke noget der. Men det er barek som du skriveer, sjovt, hvordan noget som os fra Jylland tager som noget helt almindeligt er mildest talt eksotisk andre steder i landet.

d sagde ...

Der var da gånnok lige nogle slåfejl, helledusseda :)