lørdag den 24. april 2010

Vild med ORD

I dag er der vild med ORD litteraturfestival i Århus - i Filmbyen 23. Jeg skal læse op og fortælle om Bondefanget kl 12.30., på scene 2. Det glæder jeg mig til. Jeg er ret spændt på at høre, hvordan andre forfattere læser op, "fremlægger" deres produkt.
I det hele taget er jeg ret spændt på, hvordan publikum modtager mit produkt...

3 kommentarer:

d sagde ...

De skal nok være søde. Århus er smilets by, jo. Og TUSIND tak for tilsendte udgave. Det er en lækker bog at holde i hånden, du ser brandgodt ud på flapfoto (topproffi!) og så skal der læses.

mjø ;o) sagde ...

Velbekomme - og tak til dig... du har jo lissom gjort dig fortjent til den, kan man vist godt sige!
De smilede i Århus, ja, men ærligt talt, så er det den værste opgave jeg nogensinde har haft! Det var enormt frustrerende, at stå der på en scene og skulle fortælle og læse op, mens folk gik rundt og larmede og scene 1 lukkede 50 mennesker ud i rummet midt i det hele... Men jeg mødte Viggo Madsen, og han roste mig, og jeg fik hans seneste bog, en digtsamling, "Virkeligheden kommer til byen", signeret, og så fik han min, signeret, og så smilede vi til hinanden!

d sagde ...

Viggo er vidunderlig. Han er af en anden verden - skønt menneske, enestående kunstner. En af mine absolutte yndlingsdigtsamlinger "Grænsefladning" er skrevet af ham. OG hey, de der vilkår lyder jo bare som BogForum. Litteraturkødmarke. Men man møder nogle læsere og nogle kollegaer til de arrangementer, og det er jo skønt. Og velbekomme mht bogen og skriveprocessen og det. Jeg synes bogen er blevet superflot og glæder mig til at læse, når jeg lige får overstået en større deadline, en konsulentudtalelse for forlaget og noget spartelmasse :) Tillykke igen. Det er stort, Marianne! :)