torsdag den 29. juli 2010

Hestefenden

er under ombygning. Vi har i mange år kæmpet en indædt og uretfærdig kamp mod manglende strøm og heste, der løber ud af indhegningen om vinteren, fordi de kan se, at græsset er grønnere på den anden side. Gamle jernpæle med porcelænsklokker og sporadiske pigstrådsmomenter er nu pillet ned (Rendegraver, kæder og mange timers vandring) og nu står der snart 4,2 km spritnyt hegn, med naturtræspæle, glat tråd og led med elastik i tråden... Det ser pænt ud, det er lovligt (pigtråd er ulovligt, faktisk) og det kan holde strøm!!
Hestene er ligeglade. De lurer bare lidt på den trailer, som hegnsmanden har parkeret inde i den del af fenden, som de midlertidigt er lukkede inde på...

2 kommentarer:

d sagde ...

Der er da også andre og bedre ting her i livet at foretage sig end at indfange heste. Vil jeg tro. Jeg er kattemenneske. Katte tager ingen hensyn til hegn af nogen art. De bisser heller ikke (kan heste bisse, eller er det kun køer?)

mjø ;o) sagde ...

Heste bisser ikke. De løber bare fandens stærkt - løber løbsk, men om det dækker når de løber uden rytter eller vogn, dét ved jeg faktisk ikke... jeg tror bare de løber ;o)