søndag den 14. november 2010

Julemarked i FursundHallen, 3

Vi nåede det hele, incl. gren og pynt på samme, bøger i stakke og huer stoppet ud med silkepapir. Nu har jeg bestillinger på yderligere 3 huer, og kun 6 med retur - dvs., alt i alt et godt huemarked og ikke mindst: et godt bogmarked...
Nu er jeg så færdig med julemarkeder for i år. Nisser så jeg masser af, og for første gang i 10 år, købte jeg ikke en eneste! (Faktisk helt underligt at komme hjem uden at ha købt noget som helst...)

3 kommentarer:

d sagde ...

Min mormor hævdede, at man altid skulle have en nisse i huset, fordi ellers kom nisserne efter en. Jeg har derfor altid en nisse til at stå fremme et eller andet sted. Jul eller ej. Det er vigtigt!

mjø ;o) sagde ...

Nisserne er fremme. I hvertfald aldrig langt væk - højst gemt lidt bag en skabslåge... Det er over 14 dage siden, jeg fandt den første og vigtigste frem - nemlig den, der har lommer, og som sørger for adventsgaverne til de to hjemmeboende teenagere. Det mellemste barn får kalendergaver hver dag i år, men kun fordi han er på efterskole, og kan trænge til både tandbørster og pasta, og suppe og mundgodt, og sokker og dåser til det mundgodt, han fik i går!

Anonym sagde ...

Wow ! Amazing blog to follow I would suggest to follow my all friends and family to follow his blog . Vivacious Blog - Full life and energy. Keep Posting, vintage wedding gowns Underware Louboutin Shoes Christian Louboutin Boots Bridal Gowns