søndag den 12. december 2010

Juletanker - 12. december

Håndboldpigen vandt sin U-14 kamp i dag. Godt og vel supportet af både far, mor og bror - og dog, moderen måtte sætte sig tungt på sine hænder og blive siddende på bænken, da en af modstanderne smaskede et hopskud lige i synet på Fimpen. Åhhh, som det gjorde ondt! På mor! I sjælen. Og Fimpen. I virkelighedens verden. Heldigvis tog hun ikke varig skade, og næsen undgik kommende operation - hun klager sig nu kun over det blå mærke, hun fik i et fald ind over stregen tidligere i kampen, hvor moderen (næsten) stod op i iver og skældte ud, da Fimpen ikke scorede på sin oplagte chance...
Chancer var der ikke mange af senere på dagen, da Sally var ude på jagt med sin far. Dvs. hunden støvede, som en drøm, ikke mindre end tre fasaner ud af buskadset, men kunne suppejægeren ramme?? Næeh, næeh - det blev kun til huller i luften, og de kan ikke apporteres. Desværre.
Jeg tænker, at min træning i jagthundeklubben, med den dyyygtigste hund, ever, endelig bærer frugt! To fluer med et smæk: beskæftigelsesterapi for både hund og mand. I mange år frem.

Og om 12 dage har vi på nuværende tidspunkt pakket alle gaverne op - gaverne, som jeg ikke har helt styr på endnu, men som selvfølgelig er veludtænkte og personligt anrettede til alle, både store og små.
Otte julegaver til "personalet", folkene på gården, og 16 julegaver til familiens medlemmer, nær og fjern. Dertil de små hyggelige, som jeg pr tradition elsker at gå og finde på til et par af de nærmeste veninder - ihhhh, jeg elsker december!!
Og der er håndbold i kassen igen i morgen! I LOVE it!!

Ingen kommentarer: