onsdag den 23. marts 2011

Foredrag & litteratur

I dag er det næstsidste foredragsaften på denne side af sommeren 2011. Jeg har to aftaler i april, og en i maj, men i aften er det den næstsidste rigtige foredragsaften. Dér, hvor jeg fortæller om at være en Bypige, der pludselig blir til en Bondekone.
I april er det bøger, det handler om. Den 9. april skal jeg til Ålborg, Nordkraft, i forbindelse med litteratur-eventen Ordkraft på Nordkraft, som man kan læse om på www.ord-kraft.dk. Og den 12. april er jeg inviteret på Skive Bibliotek for at fortælle om Bondekonen, der blev forfatter.
Og hvad skal jeg så få resten af tiden til at gå med - altså al den gode tid jeg får, når jeg ikke skal afsted en aften eller to i hver uge...
Jeg har sådan set allerede booked mig ind for resten af foråret.
Jeg har en deadline.
Det handler om noveller. Om mine nye noveller, som jeg har skrevet på over et års tid eller mere, gode historier om livet i udkanten, om livet på landet, og menneskenes relationer.
Jeg glæder mig til at få god god tid til at gøre dem skarpe, afrunde og afslutte dén proces.
Samtidigt med at jeg søger og higer i de gamle bøger, for at finde stof til den 1500-tals roman, jeg har planlagt i mit hoved.... Livet er herligt!!!

2 kommentarer:

d sagde ...

Lyder som om du er inde i et rigtigt godt arbejdsforløb. Nyd det!

mjø ;o) sagde ...

jeg nyder det helt vildt - jeg synes det skønneste i verden er at læse, næstbedste er at skrive, trediebedste at fortælle historier og berette om de to første!