mandag den 17. oktober 2011

Udsalg, Jul og fortvivlelse

Jeg har sat mig for, at jeg skal have afsat nogle bøger. Fællesspisning sælger godt, det kniber lidt mere med børnebøgerne, og siden forlaget Turbine holder efterårsferie, må sagen jo tilfalde mig.
Det drejer sig om "Hiv ind, Jesper". Jeg forstår simpelthen ikke, at den ikke kan sælges via forlaget?! Men, måske hænger det sammen med, at forlaget ikke gør ret meget, (for ikke at sige ingenting), for at sælge den. Jeg har selv finansieret udgivelsen, og de har deres på det tørre.
Så jeg har udtænkt en plan, som jeg håber hjælper mig med at slippe for gebyrer (det er fuldstændigt med forlag som med banker - masser af gebyrer for ting, man ikke aner hvad er):
Jeg skal og kan sælge den bog selv! Og når jeg i morgen drager på turné rundt i omegnen, så er det for at sælge bogen om Jesper, der fisker - og måske tager jeg "Py får føl" med i tasken. Den trænger også til at komme væk fra NBC´s hylde-gebyrer, forlagets messe-titelgebyrer, og hvad har vi ellers!

Så kære læser, kollega, veninde og ven
Kender du nogen som har børn i målgruppen 4 -10 år, eller, er du ejer af en butik, hvor målgruppens forældre handler ind... så sig til: Jeg kommer gerne og viser bøger frem, og priserne er overordentligt rimelige!
Og husk - det er snart Jul, og bøger er altid gode gaver!!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej Marianne

Du kunne da prøve at sælge dine bøger via en hjemmeside, jeg skal nok være den første til at købe. Dine bøger er ikke så nemme at få fa i, over hele landet Hilsen Ninna fra vendsyssel

mjø ;o) sagde ...

Ninna fra Vendsyssel - send mig en mail, så sender jeg dig bøgerne fluks!