mandag den 7. november 2011

2012

Ja, jeg har endelig fået indkøbt mig en 2012 kalender.
Det blir et godt år, og det starter førend vi aner. Der er nu under to måneder, bare til info!
Og jeg er ikke begyndt at købe julegaver endnu.
Men 2012 kalenderen var altså et must, både fordi det er rart at kunne skrive fødselsdage ind i god tid, men også fordi jeg allerede i lang tid har haft forespørgsler om foredrag i 2012. Og det er en god ting, at kunne sige til eller fra på givne datoer.
I min nye kalender har Bondemanden booked sig ind på ca 3 (tre) ugers ferie. Det er en voldsom forbedring i forhold til i år, hvor vi sammenlagt kommer op på en uges helt-fri, og to-dage+en-hel-weekend-fri i London.
Jeg glæder mig til ferien i december. Det er første gang i mit liv, at jeg er væk i julemåneden. Det er aldrig passeret før. Men mine børn har selvfølgelig heller aldrig været så store, som de er nu, så muligheden har heller ikke været til stede før, kan man hævde.
Men altså: i 2012 skal jeg planlægge og gerne bestille (og betale for) tre ugers ferie alene med Bondemanden. Det blir spændende, hvad vi kan blive enige om?
Forleden kom jeg af vanvare til at læse et horoskop, der hævdede, at netop vore stjernetegn matchede helt perfekt, og at vi begge er "eventyrlystne, rejseglade" mennesker. Det perfekte match! Intet mindre. Gad vide om Bondemanden er enig i dét, når han finder ud af, at han skal tre uger til Island og ride på heste?

Ingen kommentarer: