mandag den 26. august 2013

Ophøstet

"Marken er mejet og høet er høstet" - eller noget i den retning!
I hvert fald har vi høstet samtlige hektarer på ejendommene, og jeg er ikke bleg for at indrømme, at det er gået smertefrit.
Måske liiige på nær den dag, hvor Det Store Gule Monster fik metaltræthed og lod en pæn flig af det allerinderste jern ryge bagud, og derfor måtte i pitstop i 12 timer...
Bondemanden måtte køre til Hemmet og grave en tilsvarende maskindel ud af en gammel kasseret udbrændt TX68 +, så vores Gule Monster kunne komme af sted i marken igen. Dét kom det, samme aften henad midnat, og så gik det ellers på alle tangenter, og kun to gange siden, måtte SørenBanjomusServicemester parkere sin bil ved værkstedet og tilse og pudse og snakke beroligende med "dyret"...
Jeg har på fornemmelsen, at vi skal tage afsked med Det Store Gule Monster i år. Om det skal på pension, eller bare sendes videre aner jeg ikke - men jeg ved, at Bondemanden ikke har system til endnu en høst, hvor hans tro følgesvend opgiver ævred gang på gang.
Så.
I dag har jeg fundet den meget slidte opskriftsbog frem fra skabet, og opskriften på høstvafler ligger klar. Traditionen tro skal vi spise vafler til eftermiddagskaffen. Retro-vafler.
Vaffeljernet er et arvestykke: Sønnico SJ1

Det er sgu da lidt sjovt???

Ingen kommentarer: