søndag den 29. december 2013

Film-fleks

Der er gået handel og vandel og Netflex i juleweekenden.
Bondemandens søn har adgang på sin pc, og derfor har jeg i de sidste to døgn været tvangsindlagt til endnu flere Andenverdenskrigsfilm, som jeg absolut ikke synes, der er ret meget ved.
I aftes lavede vi et kompromis: En krigsfilm - dernæst - en "Marianne-film".
Først så vi en russisk andenverdenskrigsfilm, "baseret på en autentisk historie" - om tyskernes indtagelse af et russisk fort ved Brest. Fortælleren var en 12-årig dreng. Bortset fra at den var laaaang og trukken, var perspektivet sådan set udmærket, og gav mig yderligere tro på, at den næste MÅTTE være en kærlighedskomedie, for ligesom at veje op...
Vi fandt ingen komedie, men til gengæld en historisk engelsk film "The Young Victoria" - om den umyndige prinsesse Victoria, der skal krones til Dronning af England, når hendes farbror dør. Se dét var en film efter mit hoved! Dejlige skuespillere, vidunderligt engelsk, smukke landskaber, majestætiske bygninger, historie og masser af kærlighed! Det bliver ikke meget bedre!
Hm. Måske skulle jeg se efter, om der er TUDORS på det der netfiksfleks... Og så insistere på, at vi skal se samtlige afsnit, inden der kommer mere andenverdenskrigsfilm på skærmen.
Nå. Ikke?
Så er det da heldigt, at jeg har lavet en venindeaftale, og skal i biffen og se Den Hundredårige (som sprang ud af vinduet og forsvandt) i aften!! Hehe - så kan han netflexe, alt det han orker, og se andenverdenskrigsfilm til han falder i søvn!

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Se, jeg har brugt juleferien til at læse "Bondefanget", (hvilket førte mig til din blog....). Det var en klog og dejlig bog. Tak for den!

conny sagde ...

Måske man skulle tage og overveje det der Netflix? Vi betaler for et utal af kanaler, men jeg synes, jeg får sværere ved at finde film, jeg synes om. Er der mest serier eller film på Netflix?

Mjø;) sagde ...

Åh, hvor dejligt du ku li Bondefanget,Eva! Mht netflix så kan man både se film og serier - til den nette sum af 80kr pr måned, deraf Bondemandens vægring og lån af sønnens pc...
Godt Nytår!