mandag den 30. oktober 2017

Ikke Rasmus, men Gudrun

Ja. Nu er det ved at indhente sig selv, det hele, altså manus'et til De Tavse Vidner - anden bog. I stedet for Rasmus -- har redaktricen og forlæggeren og forfatteren enedes om titlen "Gudruns Arv" - ja, for det er jo sådan, det er. Gudrun bliver en vigtig del af Rasmus' liv, og arver såatsige det halve kongerige og en hel del besvær...
Hæhæ...
Jeg er lettet og glad og tilfreds - afleveringen sker til tiden, deadline overholdt af forfatter og redaktricesmedlæserdamen, og jeg er altså glad. SÅ glad!
Nu må det godt blive Jul. Både i virkeligheden, i 2017 og i Gudruns Arv, i 1554 eller deromkring...
I morgen får forlaget manus - og så er det bare at afvente!! Vente. Til foråret. 2018.
Så "kom Jul, kom sne, kom gaver" som Bamse siger/sagde. Jeg er klar!

6 kommentarer:

Bente Tang sagde ...

Jeg er også så klar til fortsættelsen. Har lige genopfrisket De tavse vidner som lydbog under lange køreture. Meget behagelig oplæser og en god oplevelse lige at få bogen genopfrisket. Glæder mig meget 😀

mjø ;o) sagde ...

Hej Bente - det er jeg SÅ glad for, at du siger... At oplæseren er god! Jeg er ikke selv lydbogsbruger, så jeg har ingen fornemmelse af, om det er vigtigt-vigtigt, eller bare la-la-ligegyldigt!
Jeg er også glad for, at du venter med længsel/glæder dig...
I dag er "Gudruns arv" sendt til forlaget, så nu er det bare at vente! (suk)

Hellefsr sagde ...

Hej Marianne.
Er i gang med De tavse vidner på lydbog og som Bente skriver, så er oplæseren super go'. Det er hamrende vigtigt.
Bogen varer godt 14 timer - det er sgu op af bakke, hvis man er ved at få spat af oplæseren. Men 14 timer passer perfekt til mine lange ture på landevejen i Statens Tjeneste.
.....Gudrun....jah, hvis Gud var en kvinde, så hed hun helt sikkert Gudrun 😊 Glæder mig til at læse/lytte den til foråret.
Bedste hilsner
Helle

Rie sagde ...

Endnu en grund til at glæde sig til foråret �� Og så kan vinteren bruges til genlæsning af bind 1�� Er sikker på der er oversete detaljer i de spændende "billeder" �� Knus Rie.

mjø ;o) sagde ...

Hej Helle - Gudrun er også helt bibelsk - hun er totalt elskelig! Gudinde-agtig - bare vent! kh mjø

mjø ;o) sagde ...

Hej Rie - Aalborg Bibliotikar Ove Hesselbjerg Rasmussen sagde i sidste uge, at han havde læst De Tavse igen - og at han havde fundet andre ting, end førte gang, hvor han mest havde læst handling. Nu nærlæste han, da han kendte slutningen, og ikke havde så travlt. Det blev jeg SÅ opmuntret af. Så god genlæsningsfornøjelse!
14 timer... hvis du vil have lydbogsoplevelsen, siger Helle ;)