torsdag den 6. september 2007

Forfatterens bord

Der er i Forfatterforeningen blevet opfordret til at man indsender et billede, der hedder noget i retning af: "Tag et billede af dit aktuelle skrivebord og send det ind". Det forstår jeg ingenting af. Sandsynligheden for at få en stak fotos af diverse computere, bærbare eller stationære, omkranset af papir i A4 størrelse, er for mig at se temmelig stor! Og så vil man ophænge disse skrivebordsfotos på Foreningens stand til Bogforum 2007 ....Gratis Reklame for Computerfirmaer... eller???

7 kommentarer:

Dorthe Nors sagde ...

HOV, hvornår er den opfordring kommet? Har jeg ikke læst min post ordentligt, eller?

Jeg var med i et formidlingsprojekt med forfattere engang, hvor vi overvejede at lave det der stunt og bruge det til reklame på biblioteker. Det er mærkeligt, men det er faktisk sådan noget læsere synes er sjovt: at se hvad der ligger på forfatterens skrivebord. Det er mærkeligt -men den menneskelige nysgerrighed går efter kaffekopper, nøglehuller og viskelædre, det gør den.

Men måske ikke lige vores. Det er nok mere Ib Michaels, Suzanne Brøgger og Hanne-Vibeke Holsts skriveborde, der kan vække folkets nysgerrighed.

(jeg forstår ikke, at jeg ikke har set den opfordring. Hvis jeg havde et digi-kamera, SÅ! :-)

mjø ;o) sagde ...

På side 11, nederst, i September No. 5 - 2007 66. årgang af Forfatteren. Den kom forleden. Ligger nok i din postkasse. Man kan godt tage udmærkede billeder med sin telefon... synes du ikke vi skal følge opfordringen og sende vore skriveborde ind alligevel, selvom pøblen kun vil se de kendtes???

Dorthe Nors sagde ...

NÅ, den ligger på gulvet under dørsprækken ovre i Valby, aha.

Mit digikamera kan ikke tage billeder :-(

Jeg tror læserne er ligeglade med vores skriveborde. Desto større grund til at sende ind!

Jeg var ved at blive hyret til at stå for den der stand på BogForum. Nu er jeg da faktisk så glad for at jeg sagde nej. Det lyder som stort arbejde.

mjø ;o) sagde ...

Al planlægning og afvikling af messer og stande, uanset om det handler om grisehytter eller bøger er stort arbejde!! Selv en bette bod på et julemarked kan være stort arbejde - jeg er også begyndt at sige nej. Til alverdens ting.

Dorthe Nors sagde ...

Den slags arbejde kræver nemlig altid syv gange, nej, ti gange så meget arbejde, og hvis ikke man elsker det, så ender man med og gå rundt og være sur og bitter og mopset over det. Så skal man lade være.

Det der digikamera, jeg har der ikke tager billeder er naturligvis min mobiltelefon...

mjø ;o) sagde ...

Man kan få en ny mobiltelefon for under en krone. 1 Dkr. Meget billigt.... Og også et med kamera, der kan tage digitalbilleder...
Og nu skal det retfærdigvis siges, at jeg havde en Nokia 3210 (kultstatus i dag) indtil for 14 måneder siden... men nu har jeg fået et med kamera, og det er sjovt!! Og meget moderne! Joh, joh!

Dorthe Nors sagde ...

Jeg købte ny mobil, da jeg tog til New York, fordi europæiske mobiler ikke kan sende på 'to bånd'. Det kan min så, den er tri band - til gengæld kan den ikke tage billeder, og hvad glæde har jeg så af den godt hjemme i Danmark igen. Ikke meget. Ikke meget. Men dyr var den.