tirsdag den 13. november 2007

13. november


og havde det været en fredag, så havde det for alvor været en gyser!! Gad vide om Anders er synsk, siden han har kunnet forudsige at det bliver GYS!?

Husk at sætte dit kryds det rigtige sted!

Og god valgaften.

Bondemanden har bestilt lækker aftensmad og kage til kaffen - jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre for at undgå kagen....
Jeg hader kage til aftenskaffen!
Det minder mig så frygteligt om min dårlige samvittighed mht. motion...

7 kommentarer:

d sagde ...

Du skal spise din kage med glæde. Selv er jeg ude i noget med noget smørebrød, for det hører sig da valg til - og mon ikke nogen har indkøbt en kage til valgaften, det tror jeg, og alt efter valgresultatet vil jeg indtage den med glæde.

mjø ;o) sagde ...

Har du prøvet at lave sådan en af de der test på politiken, hvor man kan se, hvilket parti man er mest enig med???? Skræmmende!
Jeg tror efterhånden jeg er NØDT til at have den der famøse kage!

d sagde ...

Nej, det har jeg ikke prøvet, men det vil jeg da så lige prøve, nu hvor jeg HAR sat mit kryds.

DU er ikke fremskridtskvinde, vel, for så tror jeg bare du skal hoppe ned i kagen --- eller bedre endnu; flytte IND i kagen.

d sagde ...

Har lige testet, og jeg stemte åbenbart på det parti jeg var mest enig med, så jeg behøver ikke at flytte ind i nogen kage.

mjø ;o) sagde ...

nej....Jeg stemte ikke på Pia K. hvad havde du regnet med! Jeg er på tabernes parti, og åd skumbananer i mangel af kage.... Kan man flytte ind i en skumbanan, eller er det bare en følelse?

d sagde ...

Ha, gid man kunne flytte ind i en skumbanan. Tror kun det vil lykkes for Søren Fauli :-)

mjø ;o) sagde ...

Han er allerede flyttet ind i en skildpadde, er han ikke? Lad ham blive der!