onsdag den 14. november 2007

Villy den kække!

og SF vandt stort over Socialdemokratiet, Enhedslisten, de Radikale og Ny Alliance i den bløde blok. Nu ærger man sig bare over Pia Kjærsgårds fremgang. Hvem er det egentlig der stemmer på DF? Jeg har aldrig hørt nogen indrømme, at de stemmer på DF??? Er der overhovedet nogen der gør det, eller er det valgsvindel??

3 kommentarer:

valby sagde ...

Ja, er det ikke fascinerende, at folk ikke rigtigt vil stå ved, at de stemmer på dem. Jeg har mødt nogle dog, og jeg kan da godt forstå det - at de ikke indrømmer det.

Villy havde sit livs aften. Jeg ser af og til Holger cykle forbi mig, fordi han bor i Valby. Jeg ved ikke, hvor glad han så ud. I det hele taget ser han aldrig voldsomt glad ud. Men Villy - den charmør. Vhem skulle have troet det for et par år siden. Rygtet siger, at han også er en haj på en guitar.

mjø ;o) sagde ...

Du må jo huske på, at Søvndal ikke kun er søvnig! Selvom han er lærer!
Et er sikkert - nu vil jeg hilse på ham, næste gang jeg ser ham på Livø. Der sidder han hvert år til SF´s landsmøde og drikker humle hos Christian Købmand. Vi plejer at gå forbi, men det gør jeg ikke næste år!

valby sagde ...

Jeg kender flere, der har mødt Villy på Livø, faktisk, og nu bliver han jo nærmest en turistattraktion. Ingen tvivl om det :-)