mandag den 5. november 2007

Forældre-praktik!

Som et led i introdutionen til arbejdsmarkedet, skal 6. klasse, deriblandt min søn, i dag opleve og fornemme en af forældrenes arbejde. Dvs. hele dagen skal barnet følge med i det job, som forældren nu har. Sønnen valgte sin far fra og sin mor til. I sikker overbevisning om, at hans mor intet laver, udover at sidde ved computeren. Og det gad han godt. Sidde ved computeren.
Så nu har han, indtil videre, vasket køkkengulvet, dækket morgenbord, ordnet tøj, været på Krak for at finde adressen på det sted, hvor han i eftermiddag skal med ud at holde foredrag. Ja, for så heldig var han. Mor skal holde foredrag i dag, i eftermiddag. Og vi kører ved 12.30. tiden, så vi kan nå til Herning i god ro og orden. Og på vejen hjem skal vi handle, så køleskabet kan blive fyldt op til i morgen. I aften får han så fri. Så kan mor skrive sin klumme i fred.

3 kommentarer:

diamanten sagde ...

Hvor er det fedt - er han begyndt at se på dig med lidt større øjne, og undren?

mjø ;o) sagde ...

Store øjne, ja, undren... vides ikke, men han spør da om forsklellige ting - lige pt. er han blvet væk, men han har også slæbt bøger i bilen for mig, og været med til at lave fakturaen, og om lidt skal han hænge tøj op. Gad vide, hvad han synes om mit job i morgen?

diamanten sagde ...

Det er du nødt til at skrive om. Eller bedre endnu: Lav det som den del af drengens opgave, at han skal lave et blogindlæg om, hvordan det har været at være i praktik som mor.

he he he he ...