fredag den 2. november 2007

ISS kom ikke!

Ærgerligt nok. For så må jeg selv i gang. Med Skadesservice!
Vejret indbyder til gåture og ridning. Åbne vinduer og rengøring er så desværre der, det stopper for mig. Desuden er jeg i krig med mig selv - om hvornår min arbejdsrytme skal indstilles på bølgelængden, der indikerer skriverier - for alvor!
Kender jeg en muse? Kender DU en muse? Så lad hende komme forbi. Helst i dag.
Ellers fortsætter jeg overspringshandlingerne.

5 kommentarer:

anti-musen sagde ...

Der findes ikke muser. Der findes surt slid indtil det giver sig. Rengøring er en undskyldning. Sæt dig ned og skriv, smid væk, skriv, smid væk, skriv smid væk - skriv.

Kenn sagde ...

Her er en overspringshandling til dig:

Din blog er jo vokset, så man efterhånden somme tider har behov for at søge efter bestemte indlæg. Derfor har jeg lavet en søge-dims, som man kan installere og søge direkte fra browserens søge-felt (øverst til højre i Internet Explorer 7 eller Firefox 2), uanset om man er på din blog eller ej.

Nørdet? Måske, men hent og installer den her og prøv :-)

mjø ;o) sagde ...

Altså - hvor smart - hvis man er en nørd. Jeg er fuldstændig stået af, og aner ikke pt. hvad det liiige er, er browswer er for en dims? Og om jeg i det hele taget har Explorer 7 eller fox 2.... Nå, det er også lige meget, jeg kan det jeg kan, så må du vise mig andet ved lejlighed, Kenn!

mjø ;o) sagde ...

Anti-musen - godt det ikke var en rotte! Sådan en, et helt ægte og tidligere levende eksemplar slæbte Sofinemissen ind forleden nat! Til stor opstandelse for Line, hundehvalpen Sally og killingen Christian (-lidt royal har man vel lov at være. Mor blev hidkaldt, og rotten lå på bryggers-gulvet, ganske død, men den var levende da den kom ind, sagde Line, og dyrene havde larmet så hun vågnede ved det! Klamt? JA. Jeg døde lidt indeni da jeg fjernede liget, og havde ikke Line været der, havde jeg skreget som en åndsvag i desperation!!

anti-rotten sagde ...

Rotter!!?!
Skriv en gyser ...