mandag den 29. oktober 2007

Kan man se støv på et foto?

I så fald vil jeg gerne besøges af ISS skadesservice, eller noget der ligner, inden i morgen kl. 14! Hjælp ønskes!
Der kommer en fotograf fra Familie Journalen. Han skal tage billeder af familien Jørgensen. For jeg er blevet interviewet til samme blad, der er skrevet en artikel, som forhåbetligt kommer i inden Jul, og billederne skal tages i morgen. Heldigvis var min frisør synsk, da jeg besøgte hende for over 2 måneder siden, og hun har givet mig en tid til kl. 09.00. i morgen tidlig. Så håret sidder ihvertfald pænt, selvom støvet ruller i hjørnerne! Det er da en trøst!

6 kommentarer:

d sagde ...

synske frisører er helt fantastiske, men derudover skal du ikke være bekymret. Ugebladsbilleder - altså billeder i Hjemmet og Familiejournalen - er altid en smule ude af fokus og skingre, så man kan ikke se støv på dem. Det havde været værre, hvis det var Alt for Damerne, som ser alt, især ting, der ikke får dig til at se superkvindeagtig ud.
Så tag du det bare helt roligt - og vi vil se billederne på bloggen, når de kommer.

mjø ;o) sagde ...

Jeg er glad for, at jeg nu, med mit nye kvindelige look skåret helt skarpt i kanten, kan lade fotografen forevige mig, trods nuller og støv og striber i stride strømme på alle vinduer. Jeg satser iøvrigt på overskyet!

jeg sagde ...

Og regn, sats på regn også.

mjø ;o) sagde ...

ah.. det er så trist og vådt, og så blir mine nyvaskede gulve snaskede med det samme igen - Sally tørrer ikke poterne af på måtten - hun suser bare ind!

axel søgaard sagde ...

Der kommer ingen skingre, uskarpe fotos på bloggen-ikke fra min hånd,men gode og vellignende billeder,der yder både frisør,modeller og Sally retfærdighed.

mjø ;o) sagde ...

Hej Axel! Det lyder godt! Det er jeg glad for!Det med retfærdigheden....
Du glemte Thorleifs Tænder - den sender jeg lige til dig i dag!