torsdag den 20. december 2007

Frisør eller præst!

Jeg var i kirke i morges. Sammen med alle skolebørnene, til gudstjeneste inden juleferien.
Jeg skal også til frisør i dag. Det er en tid, jeg har bestilt for henved 6-7 uger siden.
Jeg glæder mig. Til legalt at læse Se&Hør, Alt for Dullerne og Q!
Og jeg glæder mig til at få farvet mit grånende hår og blive nusset om. En sidegevinst er alt det, man kan nå at snakke om på to timer... Frisører har en særlig medfødt (tror jeg) evne til at pumpe for oplysninger, som så kan videreformidles i små doser, afhængigt af, hvor meget den næste kunde "gir´".
Er det ikke forunderligt?
Hvis jeg skulle vælge mellem at blive præst eller frisør .....
Så valgte jeg nok at blive præst.

5 kommentarer:

d sagde ...

Min mor, der indtil hun blev pensioneret ernærede sig som kunstlærer, var oprindeligt i halvtresserne uddannet frisør, og havde egen forretning i en del år. Hun siger: "Hvad folk ikke er VILLIGE til at fortælle, når de sidder i en frisørstol" - hun gjorde faktisk en dyd ud af ALDRIG at fortælle noget videre. klogt tror jeg. Klogt. Min mor er klog.

mjø ;o) sagde ...

måske er det også lige stygt nok, at hævde det forholder sig sådan! Med frisører...
Jeg blev klippet, farven sprang vi over, i samråd, og så sidder jeg igen foran min pc, nu med lillamalede øjne og ny lipgloss! Ca. 650 kr fattigere...

d sagde ...

Nejnej - min mor sagde, at det var udpræget almindeligt at frisører sladrede, men hvis man vil A) være et ordentlig menneske B) kunne blive ved med at drive forretning i et kvarter - så skal man holde mund. Jeg er født midt i en vandondulation. Det er sandt. Hun har heller aldrig sladret til mig - men hun fortalte mig, da jeg var barn, at hun faktisk hørte mange triste skæbner i den frisørstol og hun havde også tit kunder der græd. Måske fordi de vidste, at hun ikke sladrede. Kvinders terapiform i tresserne.

Jeg kan se, at du ser rasende godt ud.

mjø ;o) sagde ...

hvor kan du se det henne?
Jeg burde måske lægge et nissehuebillede, med lilla øjenskygge, ud som dagens tekst??

d sagde ...

Ja :-)