mandag den 3. december 2007

Ingenting er så skidt


at det et eller andet sted, ikke er godt for noget andet....

Det handler om Ikea. Jeg elsker at hade Ikea, men i går fik Lærke sit længe ønskede og flere gange forsøgte købte, glasbordplade til sit nyetablerede skrivebord. Det er stangsmart. Lærke er lykkelig. Jeg er træt. Det tager højst 1 time at smutte igennem Ikea og ingenting skulle have, udover den ene ting. Man ender med at være lænset for 1000 - 1200 kr uden at have hafdt brug for noget at det man har købt... Men stearinlys, gavepapir, glasvaser, rullehjul, drikkeglas, puder og andre småting blir det altid til...

De pynter heldigvis ikke til Jul i Ikea.

Det ville også være helt uoverskueligt...


8 kommentarer:

diamanten sagde ...

Er der ikke pyntet til jul i Ikea? Jeg må af sted. Nu. Nu. :-)

mjø ;o) sagde ...

Nej. Ikke pyntet. der ser ud som vanligt, men de har en lille afdeling med håbløst juledillerdaller, som ingen gider købe alligevel. Kun lyskæderne. Den fik vi to med hjem af.

diamanten sagde ...

Lyskæder er faktisk måske den bedste nye opfindelse ved julen siden jeg var barn. Det gør folks haver sjovere. Tror du jeg kan hænge en ud af mit vindue?

mjø ;o) sagde ...

NEJ!!! Folks haver er ikke sjove. DE ER HÆSLIGE!!! Lyskæder skal have almindeligt gulligt-hvidt lys i sig, og IKKE være løbeild i rødt, blåt, grønt og gult - endsige is-blåt!! Og rensdyr, julemænd, istapper m.m. på folks huse og tage og i deres haver, er i december min foretrukne yndlingsaversion!!!

mjø ;o) sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
diamanten sagde ...

Nå, ja de blå der de kan smadre et helt parcelhuskvarter. Herligt :-)

mjø ;o) sagde ...

Men for hyggens skyld kan man godt have en lillebitte lyskæde på sit værelse, når man er teenager, fordi man HADER jul og nægter alt med nisser....

Anonym sagde ...

Det vil jeg os sige der var på sin plads, jeg har ikk kunne lave lektier i hvor lang tid? Rigtig lang tid! og det er et år siden ud lovede mig det (: ..