onsdag den 23. januar 2008

Postkassedilemma!


Og nu melder spørgsmålet sig - selvom jeg har et gammelt hus fra før 1973, behøver jeg så have en postkasse fastgjort på husmuren, eller må jeg godt sætte den op ved vejen?

Og i så fald - må jeg overhovedet sætte sådan et "postkasse-skur" op ved vejen?

Der findes regler der forbyder køleskaber i det åbne land.

Findes der også regler der forbyder postbeholderere i enorme størrelser?

Mon vores kommune ved noget om det?

Mon trafikministeriet gør?

7 kommentarer:

d sagde ...

De ved ikke noget, men jeg får nu en god ide. Jeg synes, I skal save en sprække i de der bobler med radioantenne I har til at ligge ved alle indkørsler. Dem der hvor i lægger de døde grise ind under til kadavarmanden. Lige save en sprække i den, og I har lavet en kombiløsning som P&T vil hade, men som kadavermanden vil synes er spændende. It's a win win.

mjø ;o) sagde ...

Aj, det tror jeg næppe. De grønne bobler ligger der jo alligevel, kan godt se ideen, men mon PostDanmark vil godkende en grøn boble med antenne som reglementret brevindkast?

d sagde ...

Postkassen på billedet ligner en transformator-tårn, og der var endnu en ide. Sav hul i det nærmeste transformator-tårn. It's a win win.

mjø ;o) sagde ...

Jeg tror kun der et transformatortårn tilbage i min nærhed, og det er fredet og smukt udsmykket indeni og står på den lille halvø man kalder Lundø, ovre på den side af fjorden, der vender ind mod Hjarbæk Fjord, altså næsten på vej til Himmerland. Men det kan være, jeg skal have mit eget lille tårn heroppe ved voldgraven...

d sagde ...

Okay, Hjarbæk fjord er langt at køre efter sin post. Vi havde sådan et transformatortårn stående ved skellet - og det ligner rigtigt meget den der postkasse. Jeg synes du skal lade bygge et transformatortårn ved voldgraven.

Har I voldgrav? Mageløst!

mjø ;o) sagde ...

Det er bare en bette dam - men det ligner voldgrave... ca. 25-40 cm dybe, altså kun til pynt og pral!Fra 1787.

d sagde ...

Jydesmart anno 1787. I dag bygger man carporte.