onsdag den 13. februar 2008

emaljeskilteJeg har bestilt et navneskilt og et husnummerskilt. De er magen til cykel-skiltet herover.

Det blir rigtigt flot, når jeg får sat skiltene op, på min gamle husmur, ovre ved entredøren, hvor posten skal sætte flexleveringerne ind bag døren, men banke på, hvis der er en pakke uden flexleveringsaftale. Og hvis jeg så ikke hører at posten er her, så skal posten lægge en seddel, en anmeldelse, i min postkasse, så jeg kan afhente pakken dagen efter i Brugsens Brødudsalg.

Ja, det er jo også et brødudsalg og tipsmaskinen står der også, der, hvor Brugsen har sin postafdeling....

For at opgradere min status som lovlydig borger i mit Postdistrikt, skal jeg også have en postkasse. Den skal være rød. Den skal passe i stil med skiltene. Jeg har fundet den. Nu skal den bare bestilles hjem.

5 kommentarer:

d sagde ...

Og brevindkast-sagaen fortsætter. Lyder da til, at du har fået dem til at sno sig bare lidt. Skiltet - emalje? - er flot. Hvad angår postkasser, så må du vel ikke hænge sådan en autoriseret P&T-kasse op? Kunne ellers være skægt. De påstår jo i øvrigt, at der ikke er noget galt med limen på deres frimærker på trods af enorm Politiken-kampagne, og at folk har sendt dem hadebreve for det. Jeg var i postudleveringen på Sdr. Fasanvej for tre uger siden, og der stod postmedarbejdere med limstifter og limede frimærkerne på. Den slags er sjovt. Jeg skulle have taget billeder.

mjø ;o) sagde ...

Ja, da - for fanden - hvorfor har du ikke et digikamera!!???? Det skal du altså have! Og så vil jeg gerne have billederne tilsendt til følgetonen...

d sagde ...

Jeg vil gerne holde lidt øje med mit postbud, hvis det er. No problem. Men ikke noget kamera, desværre nej.

mjø ;o) sagde ...

Kunne være morsomt, hvis du kunne få dit Kjøvenhavske postbud til at udtale, at postkasser er noget opreklameret ....
Og få at vie, at det var meget nemmere at lægge posten lige inden for døren hos hver postmodtager....

Christina sagde ...

Hej,

Fulgte lige lidt med i postsnakken - Synes lige du skal se denne charmerende røde POST-kasse vi forhandler i vores web/Gårdbutik.
Den kunne da stå godt til din nye emaljeskilte...