fredag den 29. februar 2008

Reality TV

klik her - så siger en klog nørd, som jeg kenn´er, at man kommer direkte til det indslag, der var om mig og mit bondekoneliv på den regionale station TvMidtVest i aftes. Indslaget varede 12 minutter.
Jeg synes, det var en okay udsendelse -
Jeg synes ligefrem, at det var en god udsendelse -
Min mor siger at jeg bandede lidt for meget. Men det gør jeg. Bander.
Gad vide, hvor dét kommer fra, mor?

4 kommentarer:

dn sagde ...

Jeg har lige præsteret at se hele udsendelsen uden lyd, fordi lyddimsen er røget sig en tur på min pc, så det generede mig slet ikke, at du bandede, og jeg ved i øvrigt godt, at du er mundfræk. Til gengæld synes jeg simpelthen du ser så levende, varm og pissegodt ud Marianne. DAMN, et levende ansigt du har, og du bor også pænt, og den der fjord fås ikke bedre, og Henry var der også (men hvor var hans elfenbenspibe), og børnene, som så helt fantastiske ud. Da jeg ikke kunne høre, hvad du sagde, var jeg derudover nødt til særligt at sætte pris på situationskomikken, såsom 'cykelhjelmsmytteriet' og 'løbe (gå)-turs-sekvenserne'.
Det er rasende godt gået (og løbet), Mjø.

mjø ;o) sagde ...

Cykelhjelmsmytteriet! Det var en af de bedre, ja. Tak, for din fine kritik , D, du aner ikke hvad jeg har gennemlevet i dag. Genset og gennemlevet. Jeg ville ha sagt det samme i dag som for 1½ år siden. Det trøster jeg mig ved!
Og hunden i indslaget - det var den, der nu er død, og som er titelnovelle i min nye bog... Hold op... jeg gik tur med hunden i snor - hvor dum har man lov at være? Det gør man kun inde i en by!! På landet løber hundene løse...

d sagde ...

Hundene løber også løse inde i byen, Mjø. Desværre. Synes godt, man kunne se på den der gravhund, at den havde en skinger personlighed. Nu er den ikke mere.

Det er sært tvetydigt at være i fjernsynet. Det tog cirka et år for mine tæer at rette sig ud igen.

Nu har jeg jo ikke hørt, hvad du siger i programmet, men det er sandsynligvis mest dig selv, der ved hvad du skulle have sagt i stedet.

Om hundrede år (eller om en uge) er alting glemt :)

Lilla klæder dig rasende godt. Head up!

mjø ;o) sagde ...

Lilla er faktisk en farve, jeg holder af - Men ligesom køteren, så findes den lilla t-shirt ikke længere. Jeg har både en ny hund, og en ny t-shirt!