lørdag den 8. marts 2008

Et stykke af min tid


vil jeg i morgen bruge på at rejse til Nykøbing Mors. Dér, vil jeg i det gamle Morsø Jernstøberi, nu Morsø Folkebibliotek, deltage i en reception for Knud Sørensen.
Knud Sørensen bliver 80 år.
Det er helt forunderligt!
Knud Sørensen er ikke gammel i mine øjne.
Han er viis.
Og han er, næsten direkte, den egentlige årsag til, at jeg skriver bøger.
Det e r da forunderligt!


10 kommentarer:

d sagde ...

Det er fantastisk, og jeg skulle jo have været der, men nu repræsenterer du så. Fik i dag en fin fin bog, hvori dit også står. "Landmåleren- Knud Sørensens forfatterskab og dets baggrund" - skrevet i anledningen af hans 80-årsdag.

Knud Sørensen er klog og varm.

hende selv sagde ...

Jeg fik den også - "Landmåleren - Knud Sørensens forfatterskab og dets baggrund" - og jo, vore navne står der, tilsammen med en hel række mere eller mindre prominente personer, der alle ønsker Knud Sørensen tillykke med 80 årsdagen.
Hver gang jeg skal skrive Knud, kommer jeg til at skrive Knus.
Det er fordi det er så nærliggende. At give Knud et Knus!

d sagde ...

Det er også sjovt, at de har kaldt bogen "Landmåleren" - de kunne også have kaldt den "Skridttælleren", for han tæller sine skridt hver eneste dag. Skal gå så og så mange skridt - det er en måde at holde sig stærkt gående på.

Knud skal have knus. Du har så anledning til at stikke ham et fra mig også.

mjø ;o) sagde ...

Jeg overbringer gerne både knus og hilsner fra dig til Knud.
Jeg glæder mig.
Jeg har aldrig været til reception før.

d sagde ...

Jeg tror ikke du bliver budt absinth til Knuds reception, vil jeg så sige. Men det er meget hyggeligt. Der plejer at være snacks og hvidvin og så mingler man.

mjø ;o) sagde ...

Mingler? Altså går rundt og snakker og ser pæn ud i sit fineste tøj? Så er det vist ikke noget for mig. Men hvis jeg kunne komme til at se Jens Smærup Sørensen, så vil jeg sige til ham, at jeg synes, det er en god bog han har skrevet - "Mærkedage" - og hvis jeg kunne komme til at se Klaus Rifbjerg, så vil jeg nok bare stå og måbe...

d sagde ...

Klaus og Inge Rifbjerg er godt selskab, og hvis nogen har lovet Klaus at han kan få lov at gå på jagt et eller andet sted i området, så er han der på pletten med muskedonner i bagagerummet. Og blød hat. Det bliver skægt. Man skal jo bare snakke. jeg var til reception i går og fik både interviewet en tidligere NGO'er til NGO-antologi og mødt en pige jeg gik på HF med i tidernes morgen og snakket med Trisse Gejl og taget noter til Clark og Nors's on-going katalogisering af mærkelige fænomener i verden, herudner: Hvordan ville Jørgen Leth se ud i spiderman-kostume.
Det bliver en god dag. Knud er der jo. Og det er på Morsø Bibliotek, som er et af landets smukkeste, så du kan altid tulle rundt og nyde arkitekturen. Der er nok også taler. Rapport ønskes.

mjø ;o) sagde ...

Klaus Rifbjerg og Inge kom ikke.
Men Johannes Riis var der. Og han talte længe, og så klappede folk. Og Knud var rørt over de mange fine ord om ham, dt sagde han, og jeg tror på det er rigtigt.
Jeg har aldrig været til sådan et arrangement før. Juicen var kold og cannapeerne ok. Jeg fik en med parmaskinke og kapers.

Dorthe Nors sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
d sagde ...

Godt Knud fik varme med på vejen. Skal han.