onsdag den 7. maj 2008

Køkkenhaven er fuld,

der er ikke plads til mere...
Alle centimeter er opbrugte, og jeg glæder mig, hver gang jeg går forbi!
Der er rødbeder, runde og lange, bønner, grønne og lilla, gulerødder tidlig, sommer og vinter, salat, baby, iceberg, rucola, spinat, jordbær 1. års, hindbær... en gammel sort, håber jeg, og rabarber i læssevis, alminelig og vin.
I urtehaven er der tre slags timian, mynte på 4 m2, purløg, oregano, lavendel, estragon, citronmelisse og persille og kulsukker.
I drivhuset, den gamle vin, basilikum almindelig & kanel (!!!) bredbladet persille og så indtilvidere - 3 cherry og 3 almindelig tomater...

Og i kildevandet gror der noget, jeg ikke ved, hvad er - det er storbladet, og måske er det brøndkarse, men jeg ved det ikke... Billede følger senere - måske er der nogen, der véd??

5 kommentarer:

d sagde ...

For fan jeg bliver misundelig. Jeg bliver vildt misundelig. Hvis jeg orkede have sådan en køkkenhave,så ville jeg elske det, hold da kæft.

Det er brøndkarse eller en form for alger, man udvikler kohorn af at spise,så pas på.

mjø ;o) sagde ...

Det lyder nu også af mere end det er! det kan jeg godt se, når det sådan blir skrevet ned...
Jeg tager det billede lige om lidt - kohorn?? Du mener ikke ko-fanger??

d sagde ...

Jeg har en urtepotte med lidt kløver i mit køkkenvindue. Der stopper min indsats :)

mjø ;o) sagde ...

Skal jeg betro jer noget? Det er brøndkarse!!!! Og det smager himmelsk!
Vi fik i aften, ved bålpladsen ved stranden, brøndkarsesuppe, med masser af brøndkarse, hvidløg, fløde og andre goé ting i, foruden nye kartofler, broccolisalat, iceberg med pinjekerner og jordbær, hotwings, kyllingefrikadeller, lammefilét, grillpølser og flutes, og rabarbergrød uden trævler!! Vi har besluttet at der skal være "fest" så snart vejret er til det - og både Lærke, Jeppe og Jesper var ude at køre i Golf 2, GTI... visse fordele har man da af egen strand!!

d sagde ...

Okay, nu blev jeg misundelig igen.