onsdag den 19. november 2008

Forunderlige verden

Vi var til foredrag i aftes - min kloge bondemand og jeg - og den største oplevelse var sådan set ikke Poul Erik Skammelsen, men den kvindelige finansrådgiver i Nykredit, der holdt et lille indlæg og fortalte om den nuværende situation i finanssektoren...inden hovednavnet talte klogt om verdens brændpunkter i 1½ time.
Jeg hørte ord komme ud af en kvindes mund, som jeg ikke anede eksisterede: volatilitet, om-allokere, subprime-lån, konverteringsret og andre uartigheder.
Og det falder mig ind, at selvom vi tilhører samme køn, så er vores verdener så uendeligt forskellige - og derfor tanken om vores forunderlige verden!! Sikken mangfoldighed!

2 kommentarer:

dorthe sagde ...

jeg er helt sikker på at Poul Erik Skammelsen havde nøjagtig samme alder som han har nu i 1944, og at det i virkeligheden er ham, der er Flammen. Citronen har jeg ikke lokaliseret endnu.

(- og der er heldigvis forskel på kvinder.)

mjø ;o) sagde ...

Skammelsen er en stor mand, han taler godt (og længe), men fysisk er han en "bette lort" - ikke engang så høj som mig!! Jeg ved ikke med Citronen - har ikke mødt ham, endsige Flammen, endnu...
Min flamme har jeg dog styr på. Han er bondemand.