mandag den 17. november 2008

Òsk


Det er altid lidt en satsning - det med, at lade sine islandske føl være "vilde" så længe som muligt... Om ikke så længe, det plejer at være inden Jul, kommer der en chip-mærke-mand på visit, for at chippe føllene. Sidste år måtte vi opgive at fange Nattgjola...

Så jeg har tænkt lidt... og planlagt lidt, og i dag lykkedes det mig, efter en lille time i folden, incl. strigle og brød, at få Òsk til at indse, at jeg er hyggelig at være sammen med. Når alle de andre plage står oveni en, så er det svært at være nysgerrigt føl, og IKKE ville være med. Men. I dag kom hun tæt på, helt tæt på, og i ly af tre andre, kælne, ismuler kunne jeg række hånden ud og få lov at klø hende på siden af hovedet... Så striglede jeg hende. Fra top til tå. Og i morgen er det spændende, om hun kommer helt af sig selv... hun er SÅ dejlig!

5 kommentarer:

d sagde ...

- og den har afrohår.

mjø ;o) sagde ...

Ja! Afrohår, og det er sjovt, for det krøller helt tosset på Òsk - og gør det stadig - billedet er fra august - men krøllerne er der endnu! Og jeg har forsøgt at rede dem ud, men det kan man ikke...

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Fedt - og som d er jeg vildt imponeret over 80er permanenten i pandehaaret. LOL - hvor er den sjov.

mjø ;o) sagde ...

Jeg skal nok tage et nyt billede - så I kan se, at det passer med krøllet afrohår i Òsk´s pandelok og resten af manen, faktisk!

mjø ;o) sagde ...

Øv, jeg fik vist skræmt "barnet" væk i dag - med grimen, som ikke ville glide af, og så lagde hun sig på ryggen i mudderet, den lille ismule, og kiggede fornærmet på mig bagefter - hvad bilder du dig ind, nu troede jeg lige det var hyggeligt med dig - men nej, det var det så ikke!!!
øv...