mandag den 2. februar 2009

LAN-party

Umiddelbart stejler man jo ved udtrykket, når det kommer ud af ens søns mund i hurtig tale. "NEJ, du skal ikke holde lagen-party", sir man så - i sin uvidenhed - men straks efter korrigeres man så af hele hoben af teenagere, der gør en opmærksom på ens uformåen...
Hér viser jeg lige et billede af et LAN-party:

3 kommentarer:

d sagde ...

Åh, gud, hvor er jeg glad for, at jeg ikke har skullet rigge den fest til. Hvad står LAN for?

Kenn sagde ...

Den må jeg vist hellere tage: LAN står for Local Area Network, altså et lokalt netværk imellem computere. I disse tider er det oven i købet ofte et WLAN.
Jeg synes, der står en Pepsi?!, men det er måske en rigtig Coca-Cola, der gemmer sig bag ved en anden flaske. Og hvor er de halvtomme pizza-bakker? Men du har måske sørget for, at de fik rigtig mad... Det ser ud til, at de har hygget sig.

mjø ;o) sagde ...

åh, gud, pizza... det glemte jeg! Men de fik 1½ kg skrællede gulerødder, og rigtig morgenmad kl. 0900 dagen efter/ samme døgn, som de var gået i seng/væltet ned af stolene i ... ved 0600-tiden!Chips og Pepsi og flere chips end jeg overhovedet vil vide noget om, blev fortæret fra 20.00 til kl. 11 dagen efter. Så kom der nogle fædre og afhentede deres "gear", mens jeg måbende så på.... Og jeg tror, de hyggede sig!
ps. TAK til dig Kenn - jeg havde ikke styr på definitionerne, må jeg indrømme, og derfor var forvekslingen mulig.. lagen/LAN...