mandag den 9. november 2009

Folketinget


Jeg har været i Folketinget. For første gang i mit liv ( man kan hævde at det var på tide?). Og udover folkestyret var jeg nok mest optaget af Rasmus Larsens kommentarer til netop - folkestyret og de politikere, som folket har valgt ind i tinget for at styre riget. Rasmus Larsen malede i 1920 en blomsterbort rundt i vandrehallen på Christiansborg og om det var fordi han kedede sig, eller om han bare var politisk interesseret... det melder historien ingenting om - men kommentarerne til folkestyret står stadig tydelige, og ikke mindre relevante i dag end dengang!

4 kommentarer:

d sagde ...

Ja, det er nogle superfede detaljer, der er i bygningen, selvom den virker utrolig tung i det, arkitektonisk. Den med kragerne er en perle. Jeg havde min far med på Christiansborg for halvandet år siden. Det var en fest. Per Stig Møller findes i virkeligheden. jo. Og hende der Tørnæs.

mjø ;o) sagde ...

Vi blev vist rundt af Inger Støjberg - hun er en gæv tøs - Sallingpige, men nu i høje stilletter og stram sort dress, modsat det billede vi helst så: Jeans og sweater. Men hun var rigtig levende og god til at fortælle, anekdoter, historier, fakts.

Anonym sagde ...

så I ikke billedet af koen, som vender rumpen ud mod beskueren?

mjø ;o) sagde ...

Jeg har flere gode - de kommer i løbet af ugen... bare glæd dig, Kirsten!