tirsdag den 17. november 2009

Inger med det røde hår


Her står Inger Støjberg med armene hvilende på Grundloven. Alle nyvalgte folketingspolitikere skal skrive under på Grundloven, inden de indtræder på tinge. Man skal skrive under med en reklamekuglepen. Det er noget med holdbarhed af blækket. De har undersøgt det!
Men Inger havde fået en fin fyldepen af sin moster og onkel - dén ville hun SÅ gerne bruge. Det måtte hun ikke. Og så måtte hun godt alligevel, da hun kunne huske at ha læst i en avis, at klanen Helveg havde een bestemt fyldepen fra gammel tid, som blev brugt når de nye klanmedlemmer skulle på tinge. Man kunne ikke sidde overhørigt, at Inger måske var starten på den nye Støjberg-klan...

2 kommentarer:

d sagde ...

Det har vel sine foredele at underskrive grundloven med blæk, der forsvinder. Det øger fleksibiliteten, for kan de så bevise,at man faktisk skrev under? Tæller det så? Vi er et skridt fra usynligt blæk, tror jeg.

mjø ;o) sagde ...

Jeg er ude i, at det må være helt eminent fantastisk at stå der, og skulle skrive under på Grundloven!! Puha! Oplevelsen forsvinder jo aldrig, usynligt blæk eller ej!