mandag den 15. marts 2010

Mokka

Hånden på Hjertet - og optagelserne til udsendelserne af samme navn - foregår hver anden måned på en mandag eller onsdag eftermiddag fra 12 til 15.30..
Jeg har været med hver gang. Panelet skifter mellem 6 deltagere, der skiftes ud/byttes rundt alt efter journalistens vurdering af sammensætningen og selvfølgelig af "andet arbejde" hos paneldeltagerne. Der skal være optagelser i eftermiddag. Jeg glæder mig. Det er smadder sjovt, og de andre er så søde - vi er næsten en lille familie. Vi kender i hvertfald hinandens holdninger til mange ting efterhånden. Ting man måske i det virkelige liv, aldrig nogensinde får snakket om med sine nærmeste.
Derfor synes jeg udsendelserne, udover at være underholdende, også er geniale. Du tvinges til at tage stilling eller som det mindste have en mening, om de emner vi diskuterer, når du sidder hjemme i stuen, hver anden torsdag, og ser Hånden På Hjertet...
God fornøjelse!

3 kommentarer:

Kenn sagde ...

Det lyder rigtigt spændende, og god fornøjelse.

Tillad mig at være den, der bidrager med et link til alle os, der ellers er udenfor TV/MIDT-VESTs rækkevidde, og dem, der måtte have lyst til at (gen)se tidligere udsendelser.

d sagde ...

Har været der, har set det, og Marianne gør det skidegodt.
Det bliver spændende om, der kommer en udsendelse, hvor deltagerne skal indrømme hvilken ting i verden de umuligt kan mene noget om. For mig er det computerspil og køkkeninventar. Jeg er helt blank der. Fuldstændig.
Pøj pøj med at komme i prime time, øvrigt! Det sker!

mjø ;o) sagde ...

Åhhh, Kenn - hvem der havde dig i nærheden.. så var jeg en ørn til links og henvisninger - og tusind tak skal du have! Du må lære mig det ved lejlighed, ikk?
Og D, tusind tak for dine roser - og ja, fantastisk emne: hvad ved du absolut ingenting om, og hvad har du absolut ingen mening om... hahahaaa...