søndag den 13. juni 2010

Den store datter


kommer snart hjem fra Amerika.
I fredags graduatede hun fra High School i Port Townsend, WA. Med kappe og hue og hele det store og fascinerende cirkus, som sådan en dag byder på. Hun har 4 uger og 6 dage tilbage af sit eventyr som udvekslingsstudent i USA. Så kommer hun. Og Guderne skal vide, at det blir en omvæltning for både hende og os, at hun pludselig skal til at bo hjemme (efter 2 års skolegang væk fra os) og have en hverdag hér. Jeg glæder mig. Men jeg er i samme åndedrag klar over, at vi får en voksen dame hjem, en selvstændig og selvsikker unge, der ikke længere har så voldsomt meget brug for sine forældre - en Lærke, der kan flyve selv!
( Det er Lærke til venstre, hvis nogen er i tvivl..)

4 kommentarer:

d sagde ...

Det bliver skønt og udfordrende at få jeres voksne datter hjem. Og få hende omstillet til Nordsalling og Skive gymnasium ovenpå The Big Somewhere. Og tillykke med hendes graduation. Flot.

mjø ;o) sagde ...

barnet er selv begyndt at overveje sit nye verdensbillede... hun skriver på sin blog, at hun tror hendes mor vil tro, hun stadig er 12 år, og at hendes far vil ha svært ved at acceptere, at hun næsten er voksen... hahahahaha... Det blir så godt, og det blir så spændende, og vi vil alle udvikles/udfordres...
Og ja, flot med huen og kappen - gad vide, om jeg kan finde et billede....

d sagde ...

Smukt! Og kors hvor hun dog ligner sin mor.

mjø ;o) sagde ...

- det må vi vist sige ja til...