mandag den 27. august 2012

Billedredigering

Uha, hvor er der mange, og mange gode, billeder i min mappe, der hedder "Sine og Òsk"...
Jeg har i flere omgange været i gang med at sortere. I dag er jeg kommet til den sidste, afsluttende mappe med sideordningerne af Sine og Òsk.
Jeg håber, jeg snart kan få bogen sat op. Dvs. at Bitten på Turbineforlaget skal i gang, for hun er dygtig og kan sådan noget. Det har jeg ikke selv lært, og jeg har heller ikke et pc-program, der kan lave opsætning til tryk.
Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skal have et billede af Sine til hest, Sine ved siden af hest, eller bare Sine, som forsidebillede...
Nogen bud?
 
 
 
Ja, det ender nok med, at jeg skal spørge hovedpersonen selv, hvad hun synes....

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

brug dem alle Marianne..... de er gode. knus karin

Bente sagde ...

Hejsa.
Pissegode billeder og en køn tøs....
Er der ikke noget med at titel og billed godt må afspejle hinanden!?
Gør hvad du finder bedst....
Knus Bente

mjø ;o) sagde ...

hehe - jeg skal nok bruge de billeder, der ikke blir forside, Karin - måske har du en pointe Bente, mht titel og billede... Jeg får ekstern konsulent på i morgen - og self får Sine lov at være med til at bestemme (lidt)...
Eller hendes moar. Ja. Begge to, tror jeg - jeg glæder mig bare over, at hun ikke er "fjarle" over at se sig selv på billeder endnu - det kommer lige pludseligt! Men indtil videre har jeg været heldig med valg af unger... Tak for jeres kommentarer - det er dejligt med liv på bloggen!

Frank Kruse Jacobsen sagde ...

- ja du ved vel hvilket billede jeg vil vælge ;-)

Frank