fredag den 24. august 2012

Nordsalling rules!!!

Indimellem får jeg en usigelig trang til at dele med hele verden, hvor dejligt jeg bor. Men da jeg er velopdragen, og kun forholdsvis pæn, undlader jeg tiest at fremhæve mig selv.
Til gengæld vil jeg meget gerne vise Jer dette billede af dagligstuetorvet, med indbygget vejchikane/billistchikane, som er en nyskabelse, der i dén grad fortjener opmærksomhed.
Midt på hovedgaden gennem vores lille landsby, er der fremkommet et torv i forbindelse med at Da Winti´s ejere endelig så lyset, og efter 20 års fravær, fik sat skik på den gamle foderstofbygning. Jeg synes det er heeelt genialt:


Det gule ryatæppe er gjort i samme materiale som kunstgræs, og stuebordet fungerer som fuglebad. De fire stole er gummibelagte, og ret behagelige at sidde på.  Jeg fik Fimpen, uden sminke, til at forsøge sig som model. Tak for det, Fimpe!

Så - skal du en tur ud i det blå i weekenden, så læg vejen forbi Selde, og når du kommer til chikanen, og irriterer dig over den, så nyd dagligstuen, mens du venter på, at de øvrige trafikanter flytter sig. Du kan jo også vælge at parkere, stå ud af bilen,eller af cyklen, og tage dig et hvil i lænestolen!

1 kommentar:

mjø ;o) sagde ...

Hvem gav lov til dét??? vil hun spørge om, når hun ser, Fimpen, at hun nu optræder som forside-front-billede i brochuren, som netop er sendt til tryk. Brochuren incl. et forrygende program,er den for

www.livigrødemarken.dk

som starter den 20. september 2012